Профил ID# 16443 - Matt S.
Мъж/Ню Йорк/36 г./за секс
Статус:
OFFLINE


Хубави мъже и жени в Pic4e Хубави мъже и жени в Pic4e Хубави мъже и жени в Pic4e Хубави мъже и жени в Pic4e


Име на участника: Matt S. Рождена дата: 31/03/1988
Зодия: Овен Пол: Мъж за секс
Град: Ню Йорк Семейно положение: Ерген(Неомъжена)
Образование: Студент
Алкохол: Понякога
Ръст: 171cm/57кг/Кестенява коса/Други очи
Работа: Безделник
Увлечения: Чат, Фотография, Пътуване, Психология, Приятели, Политика, Писане, Пазаруване, Музика, Медии, Купони, Книги, Кино, Клубове, История, Интернет, Изкуство, Зодии, Здравословно Хранене, Забавления, Екстремни Спортове, Езици, Графити, Астрология, Авантюри...
 
За себе си: Пътувам много и от години. Не мисля като другите. Видял съм повече от колкото трябва. Живял съм и във война и в мир. Живял съм и с любов и с омраза. Знам какво е да обичаш така, че да искаш и да можеш да оставиш живота си някъде за благото на друг. Знам какво е да мразиш, така че и всички хора на света да убиеш пак ще ти е малко. Способен съм на удивителна доброта и невероятна жестокост. Говоря свободно 4 езика. А с езика на любовта съм се научил да борява чрез хилядолетната мъдрост на Ватсаяна и неговата Кама Сутра, както и чрез Тантра. Занимавам се с адски много неща, защото съм човек на много страсти.

Искам да се събудя една сутрин, да отворя прозореца и да почувствам дъжда върху кожата ми. Да изляза навън и да помириша току що цъфналите цветове, да ме погали слънцето и да ме помилва аромата на природата. Да се рея из зелени поляни и да бягам бос по плажа. Да се къпя във водопади и да гоня рибките из рифовете..
Една сутрин..
Да ме ощипе снега по лицето, да ме драска пясъка. Да ме топли тигър. Да се любя с момиче, кожата и да ме изгаря, очите и да ме пленяват, косата и да ме къпе, вкуса и да ме подлудява, аромата и да ме успокоява
Една сутрин..

По принцип съм от Варна, но живея в Ню Йорк Сити. Всичко по-горе са си мои думи. Прекарвам всяко възможно свободно време във Варна, или пътувания из света..

Предразположен съм към по-възрастни жени, тъй като морално и духовно съм над нивото нормално за възрастта ми. Не звучи скромно, но пък скромността прикрива липсата на способности.

Hell hath no fury like a woman scorned.
Or a man in reckless abandon.
 
Търси: Жена от 16 до 26 години
Искан ръст: 152cm - 173cm Искано тегло: 36кг - 63кг
Дата на регистрация: 03/04/2007 - 05:37 Последен достъп: 22/10/2007 - 04:59
Популярност 31
оценка:
9.13 (1 гласували)
<< Предишно момчеСледващо момче >>




Hot Girl Hookup | Sexy Locals Online | Sweet Local Girls