Профил ID# 4436 - KpokokoTaM
Мъж/София/46 г./за приятелство
Статус:
OFFLINE


Хубави мъже и жени в Pic4e


Име на участника: KpokokoTaM Рождена дата: 01/01/1978
Зодия: Козирог Пол: Мъж за приятелство
Град: София Семейно положение: Ерген(Неомъжена)
Деца: Не
Пушене: Непушач Алкохол: Понякога
Ръст: 183cm/86кг/Брюнетка коса/Кафяви очи
Увлечения: Feminomobilis arsi di Benz
 
За себе си: Жени. Автомобили. Жени в автомобили. Жени върху автомобили. Собственици на автомобили върху жени в автомобили. Или жени върху собственици на автомобили в автомобили. Всъщност реда на изброяване няма значение.
Има една особена гравитация между жените и автомобилите. Фатално се привличат. И се намират. Извикват се един друга. Като причина и следствие. Пораждат се взаимно. Може би защото си приличат. Имат утилитарен смисъл. Особено хубавите жени и скъпите автомобили. Макар че съществува и обратната зависимост. Колкото по-скъп е автомобила, толкова по-евтина е жената. Но за това друг път. Сега говорим за приликите.

Жените и автомобилите си приличат по лъскавата броня и големите фарове. И по кожената тапицерия. В която потъва нечий дебел задник. Или иначе казано, гъз. Хубавите неща са кратни на три. Когато се съберат заедно, жената, автомобила и гъза подреждат пъзъла. Постигат устойчиво състояние на единство. Триединство. Социално жадувана форма на (почти) съвършенство. Древните може би биха го нарекли “feminomobilis arsi di Benz”. Или в превод “Жено-автомобило - гъз”.
 
Търси: Жена от 17 до 27 години
Искан ръст: 160cm - 178cm Искано тегло: 48кг - 59кг
Дата на регистрация: 29/01/2006 - 01:37 Последен достъп: 25/09/2006 - 09:15
Популярност 57
оценка:
0.00 (0 гласували)
<< Предишно момчеСледващо момче >>
Последен Коментар за KpokokoTaM

KpokokoTaM Жестоката действителност, слава богу дори и да искам не мога да съм като чичко-паричковците с лимузините, поне поради 4 причини, ама не виждам сми да говоря са за това




Hot Girl Hookup | Sexy Locals Online | Sweet Local Girls